Open

Banden en Montage

dé bandenspecialist: Carteam RJO Automotive

Carteam RJO Automotive

Nieuwe banden

Goede autobanden zijn onmisbaar voor uw veiligheid. Uw autobanden zijn namelijk het enige contact met de weg. De profieldiepte van uw banden is van groot belang voor een goede grip op de weg. Maar daarnaast is het ook goed om te letten op beschadigingen en uitdroging van de autobanden. Carteam RJO Automotive zorgt dat u veilig op weg kunt – in alle weersomstandigheden. 
Bij Carteam RJO Automotive staan we voor kwaliteit. Ons professionele en vriendelijke team van goed opgeleide bandenmonteurs zorgt dat uw autobanden vakkundig en met de grootste aandacht gemonteerd, gebalanceerd en uitgelijnd worden. Dit om er voor te zorgen dat u weer veilig en snel de weg op kunt.
Carteam RJO Automotive let bovendien op uw bandenspanning. Met een te hoge of lage bandenspanning verbruikt uw auto meer brandstof en slijten autobanden sneller. Bovendien heeft u minder grip op de weg en wordt de kans op een klapband groter.

 Plan UW AFSPraAK IN

Uw bandenwissel bij Carteam RJO Automotive

Zorg dat u elk seizoen met de juiste banden rijdt. Een winterband heeft meer grip op een nat of besneeuwd wegdek bij lage temperaturen. Met hogere temperaturen is uw remweg juist een stuk korter als u op zomerbanden rijdt. Laat uw autobanden daarom altijd ruim voor het nieuwe seizoen omwisselen. Wanneer u weinig kilometers maakt en niet met winters weer rijdt, zijn all-season banden een slimme optie.
Vaak wordt te lang met winterbanden doorgereden en dat is onverstandig. Bij warmere temperaturen slijten winterbanden veel sneller dan zomerbanden. In de zomer doorrijden op winterbanden is daarom niet raadzaam voor de portemonnee. Bovendien is de remweg langer en neemt het brandstofverbruik toe door de hogere rolweerstand. Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden, of juist andersom? Voor een bandenwissel is Carteam RJO Automotive de beste keus.

Afspraak maken

Carteam RJO Automotive
Carteam RJO Automotive

MONTEREN EN UITBALANCEREN

Beschadigingen aan de velg tijdens bandmontage is niet vreemd. Het gebeurt zeer regelmatig dat bij gebruik van onjuiste apparatuur of onvoldoende vakkennis de velg bij het vervangen van de band de dupe is. Met onze kunde en apparatuur monteren wij elke band zonder de velg te beschadigen. Dat is zeker geen vanzelfsprekendheid.

Afspraak maken

UW LAAGPROFIEL BANDEN VEILIG BIJ Carteam RJO Automotive

Ook als u laagprofielbanden heeft (banden met een relatief lage zijkant t.o.v. de breedte), zoals gebruikelijk bij sportieve auto’s monteren wij deze zonder velgbeschadigingen. Ook als uw grotere velgen heeft, geen probleem bij Carteam RJO Automotive. Wij monteren alle banden zonder daarbij de velg te beschadigen.

Afspraak maken

Carteam RJO Automotive
Auto onderhoud

Waarom Carteam RJO Automotive?

Bij Carteam RJO Automotive staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam RJO Automotive is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN