Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam RJO Automotive

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam RJO Automotive is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Rucphen en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam RJO Automotive

Alle merken En alle types

Bij Carteam RJO Automotive in Rucphen vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam RJO Automotive! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

E A
E A
Hier een auto aangeschaft. Rudy had beloofd om een missend onderdeel, bij aankoop van het voertuig, per post toe te zenden. Helaas maakt hij niet waar wat hij zelf had beloofd. Na meerdere pogingen tot contact geen antwoord op onze berichten. Update: Na het schrijven van deze review heeft de verkoper antwoord gegeven op onze eerder verzonden berichten. Vervolgens is hij zijn afspraken nagekomen. Hierdoor hebben wij onze review aangepast naar 4 sterren.
Mieke Boekhold van Veen
Mieke Boekhold van Veen
Rudy is een man om afspraken mee te maken. duidelijk en deskundig. goede afspraken vooraf en top afgewerkt.
Bekijk beoordelingen